Cineville Speciaaltje: Barbie

Speciaal voor Cinevillers en álle andere filmliefhebbers op dinsdag 18 juli een speciale voorpremière van Barbie. Bij dit Speciaaltje organiseren wij een Barbie quizje waarbij je kans maakt op mooie prijzen. En we serveren een gratis (roze) drankje.
Als Cineville pashouder mag je ook weer een gratis een +1 meenemen*. Wel zo gezellig!

Barbie

Met Greta Gerwig (Little Women, Lady Bird) als regisseur kan het natuurlijk bijna niet anders dan dat Barbie een heel bijzondere film is.

In Barbieland is alles en iedereen perfect. Behalve als je een existentiële crisis hebt. Of als je een Ken bent die valt voor Barbie, maar die niks van je moet hebben.

In de hoofdrol Margot Robbie (I,Tonya) en Ryan Gossling (La La land) als Barbie en Ken. Samen met haar man Noah Baumbach (Marriage Story) heeft Greta Gerwig het scenario geschreven. Met schitterend camerawerk, een kauwgomroze gekleurde wereld die van het doek afspat én een fantastische cast, kijken we reikhalzend uit naar de film. De film Barbie is geïnspireerd op de iconische, hooggehakte barbiepoppen.

Regie
Greta Gerwig
Cast
Margot Robbie, Ryan Gosling, America Ferrera, Kate McKinnon, Michael Cera, Ariana Greenblatt, Issa Rae, Rhea Perlman, Will Ferrell, Hari Nef, Emma Mackey, Alexandra Shipp, Kingsley Ben-Adir
Duur
114 minuten
Taal
Engels
Land & Jaar
VS 2023
Genre
komedie
/events/2219
8157
Sluiten

Cineville Speciaaltje: Barbie

Greta Gerwig

Cineville Speciaaltje: Barbie

Speciaal voor Cinevillers en álle andere filmliefhebbers op dinsdag 18 juli een speciale voorpremière van Barbie, een film van Greta Gerwig. Bij dit Speciaaltje organiseren wij een Barbie quizje waarbij je kans maakt op mooie prijzen en je krijgt na de voorstelling een gratis (roze) drankje. Als Cineville pashouder mag je ook weer een gratis een +1 meenemen*. Wel zo gezellig!

Lees alles over Cineville Speciaaltje: Barbie

Cineville Speciaaltje

  • Cineville Speciaaltje: Barbie