Vrienden

Draag je Cinema Oostereiland en Cinema Enkhuizen een warm hart toe? Word dan Vriend!

Cinema Oostereiland en Cinema Enkhuizen maken zich sterk voor een divers en interessant aanbod van films in een aangename, comfortabele entourage. Als Vriend steun je onze activiteiten.

Als Vriend ben je nog meer betrokken bij de films en evenementen die we organiseren. Regelmatig doen we dat ook speciaal voor Vrienden. Meld je aan, word Vriend en ervaar hoe leuk het is.


Exclusief voor Vrienden

  • 2 euro korting op de normale entreeprijs per voorstelling
  • Programmablad maandelijks thuisbezorgd (indien gewenst)
  • Digitale vriendennieuwsbrief met actuele ontwikkelingen en filmnieuws

Vriendenbijdrage

Je wordt Vriend voor € 48,00 per jaar.


Aanmelden als Vriend

Je kunt Vriend worden door het formulier in te vullen en direct met iDEAL af te rekenen. Bij Cinema Oostereiland kun je ook ter plekke Vriend worden door een formulier in te vullen.

Wanneer je kiest voor automatische incasso, wordt dit vervolgens jaarlijks automatisch afgeschreven. Na het invullen van het formulier en de betaling, ontvang je per mail je vriendenpasnummer, waarmee je direct een kaartje met korting kunt afrekenen. Je persoonlijke Vriendenpas sturen wij je binnen een paar dagen toe.


Vriendenbijeenkomsten

In 2024 zijn op de volgende data vriendenbijeenkomsten gepland:

Zaterdag 15 juni 2024
Zaterdag 22 juni 2024
Zaterdag 28 september 2024
Zaterdag 5 oktober 2024
Zaterdag 30 november 2024
Zaterdag 7 december 2024

Per datum zijn er twee bijeenkomsten; om 9.30 uur en om 10.30 uur.

Bij het kiezen van de films voor de bijeenkomsten streven we er naar om variatie te bieden, zodat het -naar wij hopen- voor onze vrienden mogelijk is om een film/bijeenkomst te kiezen met een film van eigen voorkeur.