Cinema Oostereiland is gevestigd op een unieke locatie, het Oostereiland. Een kunstmatig eiland dat tussen 1662 en 1668 is aangelegd in de haven van Hoorn. Het eiland is het beste per fiets of te voet te bereiken. Parkeren op het Oostereiland is niet mogelijk, tenzij je over een invalidenkaart beschikt. De dichtstbijzijnde parkeerlocaties bevinden zich op 10 tot 15 minuten loopafstand.  

Adres

CINEMA OOSTEREILAND 
Krententuin 25 
1621 DG Hoorn 


Route

Lopend of met de fiets 

Vanaf Station Hoorn loop je in 20 minuten naar Cinema Oostereiland. Het is een mooie route dwars door de binnenstad. Je kunt uiteraard ook een OV-fiets huren. Er is een fietsenstalling aanwezig. Plan hier je reis. 


Met het openbaar vervoer 

De dichtstbijzijnde bushalte is Vollerswaal. De lijnen 14 en 15 doen deze halte aan en vertrekken vanaf station Hoorn. Plan je reis met OV9292. 


Met de auto 

Wil je ons met de auto bezoeken, dan kun je parkeren bij een van de volgende parkeerlocaties aan de rand van de binnenstad van Hoorn op een loopafstand van 10 tot 15 minuten:  

Je kunt niet parkeren op het Oostereiland, tenzij je over een invalidenkaart beschikt. Er zijn op het Oostereiland vier parkeerplaatsen voor mindervaliden, direct na de brug van het Oostereiland rechts. 

Meer informatie over parkeren in de Hoornse binnenstad zoals locaties en tarieven vind je op: https://www.hoorn.nl/parkeren-bezoekers 


Met de Watertaxi

Een unieke ervaring voor en na je filmbezoek. Watertaxi Hoorn vervoert je vanaf Parkeergarage ’t Jeudje of vanaf de Nieuwe Wal door de historische haven van Hoorn naar het Oostereiland.