Kinderfilmfeest: Fien & Teun: Circus op de Boerderij

Elke maand organiseren we het Kinderfilmfeest voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar, met na afloop van de film een bijpassende creatieve activiteit onder begeleiding van Susanne Edam en Niamh McCullough van KUNSTKANTOOR BILD.

Samen met je (klein)kind film kijken

Vier het allerleukste kinderfilmfeest feest samen met Fien, Teun en al hun dierenvriendjes in hun gloednieuwe film bij Cinema Oostereiland!
De film zit opnieuw vol met vrolijke – bekende en nieuwe – liedjes. Sebastiaan het Varken is bijna jarig en dat willen Fien en Teun vieren met het leukste feestje ooit. Als ze in de weide een oude circuswagen vinden, weten ze het gelijk: ze gaan een circus maken! En Sebastiaan mag het niet weten, want anders is het geen verrassing meer. Samen met hun dierenvriendjes gaan Fien en Teun gelijk heel hard oefenen, maar een circus maken blijkt nog helemaal niet zo gemakkelijk. Lukt het Fien en Teun nog om het circus op tijd af te krijgen voor de verjaardag van Sebastiaan?

Na de film samen figuurtjes maken voor een schaduw poppenkast.
We laten ons door Fien & Teun: Circus op de Boerderij inspireren om vervolgens zelf aan de slag te gaan en figuurtjes te maken voor een schaduwspel. De grote knutseltafel ligt vol met materialen, zodat ieder kind aan de slag kan gaan en de fantasie de vrije loop kan laten. Na afloop gaat het figuurtje natuurlijk gewoon mee naar huis, zodat je kind een leuk aandenken heeft aan het Kinderfilmfeest bij Cinema Oostereiland!

Regie
Matthias Temmermans
Duur
67 minuten
Taal
Nederlands
Land & Jaar
Nederland 2024
Genre
familiefilm
/events/2373
11529
Sluiten

Kinderfilmfeest: Fien & Teun: Circus op de Boerderij

Matthias Temmermans

Aangeraden films

 • Dikkie Dik en de verdwenen knuffel

  Regie:

  • zes jaar
  • Eng

  Binnenstebuiten 2

  Regie: Kelsey Mann