Cineville Speciaaltje: Asteroid City

Speciaal voor Cinevillers en álle andere filmliefhebbers op maandag 12 juni een speciale voorpremière van de nieuwe Wes Anderson film Asteroid City. Bij dit Speciaaltje organiseren wij een Wes Anderson quizje waarbij je kans maakt op mooie prijzen. Je krijgt na de voorstelling een gratis Pimento drankje én een exclusieve mini-poster van de film. Als Cineville pashouder mag je ook weer een gratis een +1 meenemen*. Wel zo gezellig!

Asteroid City
De cinematografie van Wes Anderson is altijd onmiskenbaar. Ook weer in zijn nieuwste film Asteroid City. De film speelt zich af rond 1955, in een fictief Amerikaans plaatsje in de woestijn. Het programma van een conventie voor jonge Stargazers en Space Cadets, waar leerlingen en hun ouders vanuit het hele land bij elkaar komen voor onderlinge kameraadschap en wetenschappelijke competitie, wordt spectaculair verstoord door wereldschokkende gebeurtenissen. De cast in de film is om van te smullen. Om er een aantal te noemen: Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Tom Hanks, Ed Norton, Adrien Brody, Matt Dillon, Willem Dafoe, Margot Robbie en Jeff Goldblum.

Over Cineville Speciaaltje
Zin in dat beetje extra? Anders wij wel, daarom organiseren we speciaal voor alle filmliefhebbers een Cineville Speciaaltje. De basis: een goeie film in samenwerking met meerdere filmtheaters. De saus is altijd anders: van exclusieve voorfilms tot klassiekers die je nog wel vierentwintig keer wil zien, en van Q&A’s, introducties en performances tot quizjes en prijzen. Een warm totaalpakket, voor iedereen die net zoveel van film houdt als wij.

* het gratis +1 kaartje is alleen te boeken door Cineville pashouders. Dit wordt aan de zaal gecontroleerd.

Regie
Wes Anderson
Cast
Jason Schwartzman, Scarlett Johansson, Tilda Swinton, Tom Hanks, Ed Norton, Grace Edwards, Jeffrey Wright, Adrien Brody, Ethan Lee, Stephen Park, Liev Schreiber, Hope Davis, Rupert Friend, Hong Chau, Hong Chau, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Aristou Meehan, Jake Ryan, Willem Dafoe, Margot Robbie, Tony Revolori, Sophia Lillis, Jeff Goldblum, Rita Wilson
Duur
106 minuten
Taal
Engels
Land & Jaar
VS 2023
/events/2216
8019
Sluiten

Cineville Speciaaltje: Asteroid City

Wes Anderson