Plus que jamais

Plus que jamais neemt de kijker mee op een intens emotionele reis, die dankzij de schitterende panorama’s van het Noorse landschap ook visueel imponeert.

Het leven van dertiger Helene staat op zijn kop als ze hoort dat ze een zeldzame longziekte heeft. Dankzij een blog leert ze een Noorse kankerpatiënt kennen en besluit om hem te ontmoeten. Ze houdt veel van haar levenspartner Mathieu, maar gaat toch alleen op reis door Europa naar Noorwegen op zoek naar een 
nieuwe weg.

Regie
Emily Atef
Cast
Vicky Krieps, Gaspard Ulliel, Bjørn Floberg
Duur
123 minuten
Taal
Frans, Engels, Noors
Land & Jaar
Frankrijk, Noorwegen, Verenigd Koninkrijk 2022
Genre
drama
  • alle jaar
  • Sex
  • Grof
/events/2075
4418
Sluiten

Plus que jamais

Emily Atef

Filmclub Cinema Oostereiland – woensdag 7 december 10.00 uur

Wat? 
Een half uur napraten met andere filmbezoekers en gespreksleider Jan Berkvens. Meld je snel aan via de kassa of onze website! Heb je nog vragen? Mail dan naar Info@cinemaoostereiland.nl.

Waar? 
Drie ochtenden om 10:00 uur in Cinema Oostereiland. 9 november, 7 december en 4 januari. De tickets zijn niet persoonsgebonden.

Aanbod 
Speciaal voorde filmclub geselecteerde voorpremières. Via je e-mailadres houden we je op de hoogte van het programma. Je betaalt € 9,- per film plus nagesprek, inclusief koffie en thee.

Filmclub Cinema Oostereiland

Filmclub

Napraten met andere filmbezoekers en gespreksleider Jan Berkvens. Meld je aan via de kassa of onze website. Heb je nog vragen? Mail dan naar Info@cinemaoostereiland.nl.

Lees alles over Filmclub Cinema Oostereiland

Films in deze reeks

  • Filmclub: Tori et Lokita

  • Plus que jamais

  • Filmclub: Living